Menu

Naše storitve

PROIZVODNJA PALET

Poleg linij za zbijanje, izdelujemo ročno tudi manjše serije lesenih palet različnih dimenzij. Naša največja prednost je, da smo prilagodljivi za izdelavo različnih dimenzij palet in količin.
Preberite več

ODKUP, PREVOZ IN
SPRAVILO HLODOVINE

Odkupujemo vse vrste gozdno lesnih sortimentov. V kolikor boste prodali les nam, vam zagotavljamo najvišje možne cene lesa (odvisne od trga), zanesljivo in hitro plačilo lesa. Po dogovoru nudimo tudi posek in spravilo.
Preberite več

IZDELAVA IN PRODAJA DRV NA PALETAH ZA KURJAVO

Drva so zložena v lesene palete dimenzij 1m x 1m x 1,8m. Drva so razžagana na različne dimenzije: 25cm, 33cm, 50cm. Cepljena na različne debeline. Drva so iz lesa bukve, jesena, gabra in hrasta.
Preberite več

TRANSPORT IN LOGISTIKA

Prevoze opravljamo v mednarodnem in domačem cestnem prometu na področju Slovenije, Italije, Hrvaške, Črne Gore, Srbije, Bosne in Hercegovine in Avstrije. Zagotavljamo hitro odzivnosti, točnost.
Preberite več
Primarna storitev

Proizvodnja palet

Storitve
V proizvodnji kjer izdelujemo lesene palete imamo dve liniji za zbijanje palet, ki sta namenjeni za lažjo in hitrejšo izdelavo ter večjo kapaciteto. Poleg linij za zbijanje, izdelujemo ročno tudi manjše serije lesenih palet različnih dimenzij.
Preberite več
Prozivodnja palet

Zakaj izbrati nas?

Hitra odzivnost in
prilagodljivost
Prijaznost do
kupcev
Ustrežljivost in
poštenost

V kolikor imate kaj hlodovine na zalogi, kaj za posekati ali prepeljati se oglasite pri nas.

Pokličite nas

Potrebujete drva za kurjavo? Naročite sedaj.

+386 5 3775 343
info@mocnik-novaki.si